Class Car Tour – Transport Colete UK – Romania

TRIMITE COLET

transport colete anglia romania

Despre Noi

Firma Transport Colete International

Atunci cand vine vorba de livrari internationale, o strategie bine pusa la punct si o logistica impecabila sunt vitale pentru un serviciu de inalta calitate. Aceste lucruri sunt realizate atunci cand ai in spate oameni cu experienta. profesionisti si ambitiosi. Echipa Classcartour are in alcatuire tineri cu experienta in domeniul livrarilor, dar si veterani ai expedierilor internationale.

Antrenati de zeci de ani in acest domeniu, angajatii Classcartour stiu cum sa iti treaca coletul prin cel mai eficient proces de preluare, expediere si livrare, care sa te faca sa castigi timp si sa economisesti bani.

Misiunea Noastra

Misiunea noastra depaseste transportul de colete. Desigur, acesta este domeniul de activitate Classcartour, insa presupune obiective mult mai diverse. Misiunea Classcartour este sa elimine granitele si distantele pe ruta Romania – Anglia, permitand o corespondenta continua.

Dorim sa venim in ajutorul tuturor celor care isi doresc sa expedieze atat celor dragi, cat si cunostintelor sau partenerilor de afaceri, colete in regim international.

Promptitudine

Credem cu tarie in respectarea stricta a termenelor de livrare pentru coletele trimise pe ruta Romania – Anglia si Anglia – Romania. In acest sens, dam curs cu promptitudine comenzilor, fiind rapizi si eficienti atat cand vine vorba de colectarea pachetelor, cat si cand vine vorba de livrare.

SERVICII DE CALITATE

Pentru noi, transportul international de colete inseamna livrarea unui serviciu de curierat Romania – Anglia si Anglia – Romania care sa intruneasca si sa respecte cele mai ridicate standarde. 

Incepand cu felul in care facem colectarea pachetelor (chiar de la usa clientului), la modul in care realizam depozitarea coletelor (chiar si pe termen lung) la modalitatea in care livram si interactionam cu clientii, rapid, convenabil si eficient.

GRIJA PENTRU CLIENTI

Stim ca pachetele livrate reprezinta mai mult decat simple colete si sunt, in fapt, o punte de legatura si un motiv de bucurie pentru cei care le primesc, dar si pentru cei care le trimit. De aceea, grija noastra pentru clienti se transpune in grija pentru livrarea acestor pachete. Le punem mereu la dispozitie toate serviciile de colectare, depozitare si livrare care sa se incadreze in timpul si nevoile acestora.

De asemenea, suntem mereu prompti in a le raspunde tuturor intrebarilor, nelamuririlor sau cerintelor.

DEZVOLTARE CONTINUA

Consideram ca pentru a face fata cerintelor crescute ale clientilor nostri, trebuie sa ne imbunatatim si dezvoltam continuu. Acest lucru este vizibil in reteaua noastra, colectand si livrand pachete dintr-un numar record de localitati din Romania si Anglia.

Pentru Classcartour, dezvoltarea presupune adoptarea celor mai noi si performante tehnologii si flote, dar si expansiunea teritoriala a retelei de colectare, depozitare si livrare. Astfel, putem fi oriunde aveti nevoie.

+40758782 247